Morgen start etappe 8 van de Volvo Ocean Race

  • Author: Ice
    Date: vr, 24/05/2002 - 02:00

Een nachtmerrie voor de navigators met meer valkuilen dan in een film van Indiana Jones maakt het van etappe 8 een korte kick-ass sprint van La Rochelle(FRA) naar Gothenburg(SWE) die dan nog in onze achtertuin gebeurt.

Dit alles tussen voor ons bekende obstakels zoals de enorme getijdenstromen tussen Franse en Engelse kust en de honderden boorplatformen.

De Duitse Illbruck de leider in het tussenklassement zal alles op alles zetten om deze etappe ook op zijn palmares te schrijven want dit is hun kans om de volledige Race te winnen met genoeg voorsprong om zelfs in de laatste etappe niet te hoeven scoren.

uitgebreid nieuws op de Volvo Ocean Race site:
www.volvooceanrace.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: