ORC Club trophy 22-23 juni open voor iedereen

Het organisatie comite van de ORC club Trophy heeft gemeend de aanstaande 10 de editie van dit tweedaagse zeilevenement in verband met dit jubileum open te stellen voor iedereen. D.w.z. dat iedereen zich kan inschrijven ongeacht de meetformule.Ter plaatse zal een eenmalige meting verstrekt worden.We hopen op deze wijze de versnippering in formules te voorkomen en meer schepen aan de start te krijgen.

Rest me nog te vertellen dat er altijd een goed gevulde prijzen pot is mede door de vele sponsors.
Voor meer informatie kan U altijd bij Egbert. Daar kan iedereen terecht voor wat meer gegevens zoals starttijden ed.

Met zeilers groet Egbert van Waes namens ORC club TRophy comite waarin de RBSC,Wv Neusen en Wv de Honte.

Meer info bij Egbert van Waes:
E_van_Waes@wol.be

of op het secretariaat:
g.verstraeten@planet.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: