BRAVA Q8 & TEAM REVOLUTION winnen de IMS Worlds

BRAVA Q8 van Landolfi-Mezzaroma (Farr 49') met schipper Antonio Sodo winnen overal in divisie A met een schitterende dominante wedstrijd.WIND (GRAND SOLEIL 44) van Lorenzo Bressani op de 2de plek met daar achter Lorenzo Bressani met de GIACOMELLI SPORT (IMX 45).

In klasse B op 1 Manfredo Toninelli’s TEAM REVOLUTION een sterk getunede First 36.7 gevolgd door Francesco Siculiana’s DON ALVARO (X-362 SPORT) op 2de plek, op 3 komen we de BIX (X-332 SPORT) tegen.

Volledige uitslag IMS Worlds:
www.yccs.it/stagioni/stagione2002/rolexIMS/world02.htm

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: