Volvo vloot nek aan nek in het Engels kanaal.

De eerste VOR 60's maken goede vooruitgang in het kanaal, en hebben nu nog zo'n 5 mijl te gaan voor Beachy Head (GBR), dus nog een 50 mijl voor Dover (GBR). Ze hebben nu nog enkele uren de stroom tegen.

ASSA ABLOY heeft nu de leiding maar voelt de adem in hun nek van TYCO en AMER SPORTS ONE die op de voet volgen.ILLBRUCK die overal 1ste staat in de Volvo Ocean Race ligt nu op een 5de plek maar met maar 3 mijl achterstand.

Zoals het er zo uitziet zal het een vroege aankomst worden in Goteborg, mogelijk woensdag avond al.
Op de foto ASSA ABLOY

Voor posities in detail:
www.volvooceanrace.com positionreport

Meer info met film en audio op:
www.volvooceanrace.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: