Course des phares - Belgacom grootzeil gescheurd!

De Belgacom, met skipper Jean-Luc Nélias, op dat moment in 5de positie in de Course des Phares, heeft even voor 8 uur vanmorgen zijn grootzeil gescheurd. Hij voer met een snelheid van 28 knoppen. De boot is op weg naar Port-la-Forêt voor een zo spoedig mogelijke reparatie.

Het zit ze niet mee met ons Belgisch team, eerst een mastbreuk tijdens een tocht in het kanaal en nu het gehuurde grootzeil aan diggelen. Wie was de zeilmaker?
Meer info vind u op:

Belgacom sailing team: www.belgacomsailing.com

Multis online:
http://www.multis-online.com/

La Course des Phares info:
www.calais.cci.fr/course/CoursePhares.html

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: