Roy Heiner (NED) schrijft in voor Antarctica Race

  • Author: Ice
    Date: wo, 29/05/2002 - 02:00

Ook Paul Cayard en Grant Wharington schrijven zich in voor de Antarctica Cup samen met nog een ander Amerikaanse team dat anoniem wenst te blijven.
Roy Heiner (NED) die tot november 2001 ASSA ABLOY geschipperd heeft gelooft in het fantastisch project en dat de sport zo verder moet evolueren.

De start van de Antartica Race vanuit Fremantle zou in december plaats vinden en de jachten in een non-stop race voeren rond de zuidelijk oceaan langs de 3 fameuze kapen aan bakboord: Leeuwin, Horn en Kaap de goede hoop.

Er zal geraced worden in een vloot van identieke schepen, 82 voet ontworpen door Ron Holland voor een totaal prijzengeld van 4 miljoen dollar.

Meer info en inschrijvingen op :) (komaan Belgen!!!)
http://www.antarcticacup.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun datagedreven digitale marketing en e-commerce optimalisaties met zijn online marketing bedrijf Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: