KLENE, nieuwe sponsor voor het KNWV! (NED)

Met gepaste trots melden we u dat het KNWV in KLENE, onderdeel van Perfetti / Van Melle en bekend vanwege de productie van oud Hollandse drop, een nieuwe sponsor heeft gevonden.
KLENE wil de komende jaren actief haar producten binnen de watersportmarkt profileren. Daartoe is met het KNWV een overeenkomst afgesproken op drie fronten.

In de eerste plaats wordt KLENE sponsor van de KNWV zeilcompetitie.
In de tweede plaats zet KLENE een service-to-sailing-team op dat wedstrijdgevende verenigingen kan ondersteunen bij wedstrijden.
In de derde plaats wil KLENE een individuele sponsorovereenkomst aangaan met 40 individuele zeilers in internationale klassen.

KLENE zoekt zeilers die niet per saldo de beste in een klasse hoeven te zijn, maar die wel frequent aan een aantal nationale wedstrijden mee doen.
KLENE wil met deze zeilers afspraken maken om hen tegen betaling van een contante bijdrage van Euro 250,-- tijdens de wedstrijden sponsorstickers op hun boot te laten voeren. Daarnaast ontvangen deze zeilers sponsoring in natura.

Het KNWV is erg blij met deze sponsoring omdat het op deze manier ook een bescheiden financiële hulp kan bieden aan de zeilers die niet direct tot de internationale top behoren.

Ice citeert:
Het leuke zou zijn dat de Belgische zeilfederatie nu met een hoofdsponsor van een tandpastafabrikant naar buiten komt en men zo leuke bakboord stuurboord situaties krijgt aan de boventon.Met natuurlijk foto's erbij op clubracer.be, lachen man!

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: