VOR - Vloot schakelt over naar sprintmodus

  • Author: Ice
    Date: wo, 08/05/2002 - 02:00

De Volvo Ocean Race vloot zijn overgeschakeld in in sprintmodus met het Duitse jacht ILLBRUCK op nr.1 met een voorsprong van 39 mijl direkt gevolgt door ASSA ABLOY en TYCO richting finish van ettape7 van Baltimore naar La Rochelle.

ASSA en TYCO zijn maar 2 mijl van mekaar verwijdert en Team SEB met Grand Dalton's AMER SPORTS ONE vechten het uit voor de 4de en 5de plek.

Het zal volgens de race veteraan Matt Humphries een intens gevecht worden tot aan de finish.

Volvo Ocean Race site met meer info:
www.volvooceanrace.com
en voor een positie in detail:
www.volvooceanrace.com positionreport

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: