1-8 juni Audi European I.M.S.

1 juni 2002 vandaag start de 9de Audi European I.M.S. Championship. Punta Ala (ITA) aan de Middellandse zee is er klaar voor om de 55 deelnemende schepen die 11 landen vertegenwoordigen een kick ass evenement te bieden.
We zullen daar weer de bekende namen tegenkomen op het water zoals: Mauro Pellaschier, Roberto Ferraresi, Vasco Vascotto en Lorenzo Bressani.Ook hare majesteit Juan Carlos de koning van Spanje zal in deze wedstrijd meedoen met zijn mooie BRIBON.

De eerste start zal gegeven worden maandag 3 juni want het weekend is voorzien voor het afhandelen van de inschrijvingen en eventuele metingen van boten.

Meer info op:
www.ycpa.it

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: