34e NFB Kustzeilevenement (NED)

Zaterdag 6 en zondag 7 juli start het 34e NFB Kustzeil- evenement. Dit is een van de grotere catamaran- wedstrijden na rondje texel.
De catamaranclub 7.2 uit Hargen(NED) is dit jaar gastheer voor de 34e editie van het NFB Kustzeilevenement.

Het Kustzeilevenement is in 2002 een klasse-evenement voor de formule 20, formule 18, hobie 16, Nacra en de open klasse. De wedstrijdleiding zal in handen zijn van Regatta Service Europe.

Naast het zeilprogramma is er een programma van het hele Hargen aan Sail weekend. Dit programma samengesteld dat zowel de zeilers, als de toeschouwers van jong tot oud, een goed en gezellig weekend kunnen hebben. Voor het sociale gedeelte is er een feesttent met 3 avonden (live) muziek. De entree is gratis.

Er is voor alle deelnemers de mogelijkheid om vanaf vrijdagmiddag tot en met maandagochtend gratis te kamperen op het sportcomplex van de plaatselijke voetbalvereniging Duinrand S.. De kantine wordt in dit weekend vrijwel continu bemand om de deelnemers te voorzien eten en drinken. Uiteraard is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezig douches. Tegen een gereduceerd tarief rijden taxi’s op gezette tijden van- en naar het strand!

Meer info:
www.cat72.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: