MUMM 30, Europees kampioenschap 2002

  • Author: Ice
    Date: do, 13/06/2002 - 02:00

Van 11-16 juni wordt in Medemblik (NED) het Europees kampioenschap Mumm30 gevaren.De start van de wedstrijden beginnen vandaag donderdag 13 juni.

Het evenement met hoofdsponsor MINOLTA QMS die een eigen boot laat meevaren zal voor het eerst met een eigen team samen met 22 andere boten aan de start komen tegen teams vanuit Frankrijk, Italië, Duitsland, Groot Britannië, Zweden en Nederland.

Alle informatie over dit evenement kunt u vinden op:
www.mumm30.nl/medemblik

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: