MUMM 30, Europees kampioenschap 2002

  • Author: Ice
    Date: do, 13/06/2002 - 02:00

Van 11-16 juni wordt in Medemblik (NED) het Europees kampioenschap Mumm30 gevaren.De start van de wedstrijden beginnen vandaag donderdag 13 juni.

Het evenement met hoofdsponsor MINOLTA QMS die een eigen boot laat meevaren zal voor het eerst met een eigen team samen met 22 andere boten aan de start komen tegen teams vanuit Frankrijk, Italië, Duitsland, Groot Britannië, Zweden en Nederland.

Alle informatie over dit evenement kunt u vinden op:
www.mumm30.nl/medemblik

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: