MUMM 30, Europees kampioenschap 2002

  • Author: Ice
    Date: do, 13/06/2002 - 02:00

Van 11-16 juni wordt in Medemblik (NED) het Europees kampioenschap Mumm30 gevaren.De start van de wedstrijden beginnen vandaag donderdag 13 juni.

Het evenement met hoofdsponsor MINOLTA QMS die een eigen boot laat meevaren zal voor het eerst met een eigen team samen met 22 andere boten aan de start komen tegen teams vanuit Frankrijk, Italië, Duitsland, Groot Britannië, Zweden en Nederland.

Alle informatie over dit evenement kunt u vinden op:
www.mumm30.nl/medemblik

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: