SPIONAGE bij ORACLE racing team!

Het ORACLE racing team is nog steeds aan het overwegen of ze enige aktie zullen ondernemen tegen OneWorld designer Laurie Davidson.Hij werd gepakt door iemand van het Oracle team in een verdoken observatie met verrekijker tijdens de officiële tewaterlating van Oracle's USA71.

Dit zou volgens Oracle een overtreding zijn van het Cup protocol.

Tijdens een persbericht meld woordvoerder Joanna Ingley ons: "We think this is a very serious matter which
warrants serious consideration and are looking into all our options"
Het One world team stond niet open voor commentaar.

reacties op dit artikel rechtsonder >>

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: