Rode vlag maakt einde aan Rondje Texel

De rode vlag werd bij Oudeschild gehesen.
De zeilers die nog de wedstrijd moeten finishen mogen niet meer verder zeilen. Verschilende catamarans hebben schade opgelopen. Twee boten zijn omgeslagen eb een catemaranvan is gezonken voor Oude schild (NED) . De bemanning werd gered en hebben geen letsel opgelopen.

Top 5 einduitslag (na tijdsberekening met handycap):
1.Sven Karsenbarg/ Mischa Heemskerk
2.Gunnar Larsen/ Gerhard van Geest
3.Peter Vink/ Sven de Laaf
4.Darren Bundock/ Luca Remagnino
5.Xander Pols/ Leoniek Faas
foto: © Paul van den IJssel

Round Texel site interactief met resultaten:
www.roundtexel.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: