Westerhof en Matthijse eerste bij de damens (NED)

Rondje texel - Lisa Westerhof en Margriet Matthijse hebben het geoefende team van de Ladies First op line honours verslagen. De olympische 470-zeilers, die geen ervaring hebben in een catamaran, hebben in 3 uur, 34 minuten en 10 seconden het eiland gerond.

Een fantastische prestatie. De dames van de Ladies First kwamen binnen op een achterstand van ruim acht minuten in een tijd van 3 uur, 42 minuten. Zij kwamen zonder spinnaker over de finishlijn. Waarschijnlijk waren ze te moe om deze nog te hijsen.

De 25e Ronde om Texel is een uitputtingslag.
foto: © Hans Kok

Round Texel site interactief met resultaten:
www.roundtexel.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: