16-23 juni - 50ste GIRAGLIA ROLEX CUP

  • Author: Ice
    Date: ma, 17/06/2002 - 02:00

Saint Tropez (FRA) - Morgen om 11u locale tijd start de 50ste Giraglia Rolex Cup. De kleine haven van St Tropez barst uit zijn voegen van de vele buitenlandse deelnemers met hun puike racebakken en cruiser-racers.
190 inschrijvingen werden getelt, een nieuw record voor de jaarlijkse klassieker onder leiding van de Yacht Club France en de Societè Nautique de St. Tropez.

Raymond Tanghe (BEL) met zijn nieuwste aanwinst een 17 meter tellende Swan 56 "ATALANTE 2" zal de Belgische kleuren verdedigen tijdens deze prachtige mediterranean regatta .

Meer info:
http://www.yci.it/giraglia/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: