Sir Peter Blake (NZL)

De 6 die verdacht werden van de laffe moord op de Nieuwzeelander Sir Peter Blake zijn allen schuldig bevonden.De 23 jarige Ricardo Colares Tavares die bekent heeft dat hij Sir Peter Blake heeft doodgeschoten uit zelfverdediging isveroordeelt tot 36 jaar en 6 maanden gevangenisstraf.

De medeplichtigen (5) zijn veroordeelt tot 26 jaar en 8 maanden cel.

Meer details:
www.nzherald.co.nz/storydisplay.cfm?storyID=2047645&thesection=news&thesubsection=general

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: