Verslag 1ste dag Kielerwoche vanop 49'er BEL729

Maxim Van Pelt - Bernoit GalletNa een nacht werken aan de nieuwe boot 3 waanzinnig korte reeksen van elk zo’n 20 minuten. De eerste reeks al meteen te vroeg gestart maar gelukkig konden we deze herstellen zonder al te veel omweg te doen.Maar zoals je je kan voorstellen wachten die andere niet en lig je meteen een pak achter en dan begint heel het spelletje pas...

Gelukkig hebben we twee mooie genakker-rakken gevaren
met een waanzinnige spectaculaire boeironding en uiteindelijk als 9de over de lijn gegaan. Reeks twee was algemeen slecht en de derde begon al niet veel beter. Ik dacht dat we er voor konden maar dat was natuurlijk niet waar, met als gevolg een wonder mooie overstag maneuver en weer laatste. Met zo’n kleine races valt er niet altijd zo veel in te halen. Maar morgen is gelukkig nog een dag.

Tot morgen iedereen, ik hou jullie op de hoogte!!!
MAX, 49er bel 729

tussenstand na dag 1:
1) FIN 44 Jan Thorström & Matias Niemeläinen
2) GRE 183 Georgios Panagiotidis & Alfonso Panagiotidis
3) IRL 705 Tom Fitzpatrick & Fraser Brown
4) GER 434 Gabriel Wicke & Wolf Jeschonnek
5) DEN 723 Allan Norregaard & Klaus Naur
11) NED 486 Daan Schutte & Willem Schutte
30) BEL 729 Maxim van Pelt & Bernoit Gallet
32) NED 197 Jan van Wiggen & Dirk La Fleur
49) BEL 510 Michel Proot & Simom Vanacker
50) NED 290 Michiel Steltenpool & Constantijn Weber
54) BEL 256 Pim Peters & heyninck wietse

meer info over de Kielerwoche:
www.kieler-woche.de

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: