Het prinsenpaar zal op de Belgacom trimaran zeilen

We hebben u reeds aangekondigd dat Z.K.H. Prins Filip op donderdag 11 juli vanaf 15 uur in Zeebrugge zal deelnemen aan de laatste training aan boord van de Belgacom trimaran met het oog op de Grote Prijs van België voor Multihulls.

Wij hebben net vernomen dat de Prins vergezeld zal zijn van H.K.H. Prinses Mathilde die ons eveneens de eer doet aanwezig te zijn. Wij herinneren u eraan dat de Grote Prijs zal plaatsvinden op 12, 13 en 14 juli en dat de boten maximum 9 reeksen zullen zeilen (drie per dag), in functie van de weersomstandigheden.

Meer info:
Belgacom sailing team: www.belgacomsailing.com

Multis online:
http://www.multis-online.com/

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: