Split -Croatië - SWEDISH MATCH TOUR

  • Author: Ice
    Date: ma, 03/06/2002 - 02:00

In een spannende finale won de Franse matchracer Philippe Presti met de boot LE DEFI AREVA de ACI HT Cronet Cup. Dit is het zevende evenement van de totale Swedish match tour.LE DEFI won in de finale van zijn landgenoot Bertrand die voor Team New Zealand uitkomt.

Presti zegt ons:"Its always a street fight when you sail against Bertrand," zij Presti. "All the results were very close in each of the matches, we had to work very hard for the win which is not surprising when you sail against someone as good as Bertrand and Team New Zealand."

uitslagen ACI HT Cronet Cup:

1. Philippe Presti, Le Defi Areva
2. Bertrand Pace, Team New Zealand
3. Peter Holmberg, Oracle Racing
4. Magnus Holmberg, SWE/Team SeaLife
5. Jes Gram-Hansen, DEN/Team Marienlyst
6. Andy Beadsworth, GBR Challenge
7. Tomislav Basic, Croatia
8. Chris Law, Great Britain
9. Bjorn Hansen, SWE/GOL Sailing Team
10. Paolo Cian, Masclazone Latino.

klassement Swedish Match Race:

1. Peter Holmberg, Oracle Racing 120
2. Magnus Holmberg, SWE/Team SeaLife 80
3. Jes Gram-Hansen, DEN/Team Marienlyst 75
4. Gavin Brady, Prada Challenge 62
5. Ed Baird, USA/Team Musto 35
6. Jesper Radich, Denmark 33
7. Ken Read, USA/Team Dennis Conner 27
8. Philippe Presti, Le Defi Areva 25.

voor uitgebreide info Swedish Match Tour:www.swedishmatchtour.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: