uitnodiging BRESKENSWEEK 2002

  • Author: Ice
    Date: di, 04/06/2002 - 02:00

Het comité van de Breskensweek nodigt u allen uit tot deelname aan de BRESKENSWEEK 2002 op 14,15. 21 en 22 september 2002.Deze wedstrijden worden georganiseerd voor IMS-, ORC Club- en IRC- gemeten boten alsmede voor de categorie Sportboten en Beneteau 25.. De wedstrijden worden gehouden vanuit Breskens op de Westerschelde en haar mondingen.

In deze wedstrijdserie zijn begrepen de Open Belgische Kampioenschappen IMS 2002, welke georganiseerd worden onder auspiciën van het K.B.Y.V.

Van deze wedstrijden telt het eerste wedstrijdweekeind mee voor de IPCO Cup voor J-Boats en beide wedstrijdweekeinden tellen mee voor de KNWV ORC Club Competitie 2002, alsmede voor de Wester- schelde Wisseltrofee 2002.

Organiserende verenigingen:
Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging
Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging "De Maas"
Royal Yacht Club van België
Royal Belgian Sailing Club
Bruxelles Royal Yacht Club
Koninklijke Antwerpse Watersport Vereniging SRNA
Noordzee Club
Watersportvereniging Breskens

INSCHRIJVINGEN
www.wvbreskens.nl

foto: Ronald den Dekker (WACON)

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: