OMEGA SEAMASTER CUP (ITA)

  • Author: Ice
    Date: wo, 05/06/2002 - 02:00

De Omega Seamaster Cup in Trieste is een serie van match racing voorbehouden voor de teams van de Americas Cup. Na dag 1 won team New Zealand geschipperd door Dean Barker de eerste ronde door het Engelse team van Andy Beadsworth te verslaan met een 2/1.

In de tweede ronde versloeg het Franse team La Delfi Areva het team Outlaw geschipperd door Chris Law met een 2/0

Het La Delfi Areva team kwam onlangs nog in het nieuws door de vele protestacties van Greenpeace tegen hun hoofdsponsor die zich bezig houd met onderzoek in de kernenergie.

Meer info:
www.tuttatrieste.it

en op de Omega site:
www.omega.ch

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: