OMEGA SEAMASTER CUP (ITA)

  • Author: Ice
    Date: wo, 05/06/2002 - 02:00

De Omega Seamaster Cup in Trieste is een serie van match racing voorbehouden voor de teams van de Americas Cup. Na dag 1 won team New Zealand geschipperd door Dean Barker de eerste ronde door het Engelse team van Andy Beadsworth te verslaan met een 2/1.

In de tweede ronde versloeg het Franse team La Delfi Areva het team Outlaw geschipperd door Chris Law met een 2/0

Het La Delfi Areva team kwam onlangs nog in het nieuws door de vele protestacties van Greenpeace tegen hun hoofdsponsor die zich bezig houd met onderzoek in de kernenergie.

Meer info:
www.tuttatrieste.it

en op de Omega site:
www.omega.ch

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: