Rondje Texel bestaat 25 jaar !

  • Author: Ice
    Date: wo, 05/06/2002 - 02:00

En dat zullen we weten ook, met hun nieuwe coole site vol met interactieve film, audio en racetracking. Op 15 juni gaan ze van start met de 25 jarige Rondje Texel met 's avonds een prachtige prijsuitreiking met spetterende party nadien. 11-14 juni wordt voorbehouden voor de Texel Dutch Open wedstrijden met inbegrepen de horstocht en de Jubileum race.

De nieuwe promotiefilm van Rondje Texel vind u terug via AUDIO/VIDEO in onze linkernavigatiebalk.

Op de officiële site van Rondje Texel is er zelfs een webcam te vinden die je met enkele muisklikken zelf kan besturen. Als dat maar goed komt met de besturing als er honderd thuisblijvers gelijktijdig een andere camerahoek willen.

Round Texel site interactief:
www.roundtexel.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: