Volgende VOLVO OCEAN RACE in 2005

  • Author: Ice
    Date: wo, 05/06/2002 - 02:00

Ze hebben nog niet gedaan met de vorige en ze zijn al bezig met de volgende.VOLVO confirmeerd wegens het enorme succes van de race kwa media-return dat er een volgende Volvo Ocean Race zal zijn met terug start in Europa ergens in de herfst van 2005.

Hoe de race er finaal uit zal zien zal later bekent gemaakt worden.

Johan Halonen President van Volvo Trucks deelt mede tijdens de persconferentie die vandaag werd gehouden:"We within the Volvo Group found it very easy to make the decision to support the continuation of this race. The media returns have been overwhelming, and the response within the Volvo Group has been very positive. We are looking forward to another successful event starting in 2005, and I can assure you that we, within Volvo, feel a strong commitment to develop the race to even higher levels of success."

Op de foto: Hans-Olov Olsson, President van Volvo Car Corporation

Volvo Ocean Race site:
www.volvooceanrace.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: