Antwerp B-race 2002 gaat niet door!

De 7de Antwerp Race voor de kleine Eenheidsklassen / zwaardboten, voorzien voor zaterdag 5 oktober 2002 wordt afgelast.
Reden: te vroeg laag water!
Onafgezien van het feit dat een dergelijk project niet vroeg genoeg van start kan gaan, om niet zoals een laatslaper achteraf tegen tij te moeten opboksen en overal te laat te komen, deelt het wedstrijdcomité nu reeds mee dat omwille van de zeer ongunstige getijden, de wedstrijd dit jaar NIET KAN DOORGAAN. Inderdaad, met LW te Antwerpen om 10.14 uur betekent dit een start te Hoboken om 07.00 uur. Dit is zelfs voor vroege vogels iets van het goede teveel.

Maar niet getreurd, want volgend jaar in 2003 staan we er weer.

De details voor de Antwerp Race 2003 worden medegedeeld zodra ze bekend zijn.

reacties hier rechtsonder >>

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: