GRAYBEARD SYNDICAT deelnemer van ANTARCTICA CUP

Een groep fanatieke "elder statesmen" en ze noemen ze zich zelf de "Graybeard Syndicate hebben hun inschrijving bekent gemaakt voor de nieuwe race ANTARCTICA CUP.
Deze +50ers afkomstig uit Zuid California waren allen zeer aktief bezig in de internationale racing scene in de jaren 70 en 80, de schipper Boettcher zelfs als Pro.

Boutcher gooit hiermee de handschoen richting Paul Cayard zijn zeilvriend uit California en vertelt erbij dat hij geen schrik heeft van deze legende want hij wint hij wel rond boeien van ons maar in Offhore racing heb ik hem nog nooit voor ons weten finishen.

De schipper wilde eerste een volle +50 jarige bemanning maar ze kwamen tot de conclusie dat er een voordekker nodig was en hebben deze maatstaaf dan maar een beetje teruggeschroeft naar +45.

Meer info ANTARCTICA CUP:
www.antarcticacup.com

en op:
www.3capes2port.com

ons voorgaand artikel:
10-04-02 Nieuwe wedstrijd: ANTARCTICA CUP

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: