Tour de France a la Voile (Mumm30)

  • Author: Ice
    Date: ma, 01/07/2002 - 02:00

40 teams in de 25ste Tour de France a la Voile die vrijdag startte in Frankrijk.
Er zal een felle strijd gestreden worden onder deze Mumm 30 teams waaronder onze Belgische deelnemer T-INTERIM REGION BRUXELLES met schipper JM FAUBERT-NOEL (BEL) die nu na 4 reeksen op een 27ste plaats staat in het algemene klassement en een 8ste plek in de amateur klasse met 13 deelnemers.

De overal leider van de vloot na de 4 reeksen is NANTES SAINT NAZAIRE met schipper Pierre Loic BERTHET (FRA).
foto:Jean Marie Liot / Tour Voile 2002

Meer info met voorlopige uitslag op:
www.tourvoile.fr

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: