Tour de France a la Voile (Mumm30)

  • Author: Ice
    Date: ma, 01/07/2002 - 02:00

40 teams in de 25ste Tour de France a la Voile die vrijdag startte in Frankrijk.
Er zal een felle strijd gestreden worden onder deze Mumm 30 teams waaronder onze Belgische deelnemer T-INTERIM REGION BRUXELLES met schipper JM FAUBERT-NOEL (BEL) die nu na 4 reeksen op een 27ste plaats staat in het algemene klassement en een 8ste plek in de amateur klasse met 13 deelnemers.

De overal leider van de vloot na de 4 reeksen is NANTES SAINT NAZAIRE met schipper Pierre Loic BERTHET (FRA).
foto:Jean Marie Liot / Tour Voile 2002

Meer info met voorlopige uitslag op:
www.tourvoile.fr

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: