Tour de France a la Voile (Mumm30)

  • Author: Ice
    Date: ma, 01/07/2002 - 02:00

40 teams in de 25ste Tour de France a la Voile die vrijdag startte in Frankrijk.
Er zal een felle strijd gestreden worden onder deze Mumm 30 teams waaronder onze Belgische deelnemer T-INTERIM REGION BRUXELLES met schipper JM FAUBERT-NOEL (BEL) die nu na 4 reeksen op een 27ste plaats staat in het algemene klassement en een 8ste plek in de amateur klasse met 13 deelnemers.

De overal leider van de vloot na de 4 reeksen is NANTES SAINT NAZAIRE met schipper Pierre Loic BERTHET (FRA).
foto:Jean Marie Liot / Tour Voile 2002

Meer info met voorlopige uitslag op:
www.tourvoile.fr

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: