Belgacom in Zeebrugge voor ORMA regatta

  • Author: Ice
    Date: wo, 10/07/2002 - 02:00

De trimaran is zondag in de late namiddag in Zeebrugge aangekomen na een reis van een dertigtal uur... zonder problemen deze keer!

Ook Tachinni, Groupama, Banque Covefi, Sopra Group en Fujifilm liggen reeds aangemeerd aan de Omookaai.

Deze namiddag zijn alle bemanningsleden van de turkooizen boot op zee om te trainen voor de manoeuvers: overstag gaan, gijpen en andere!

Dit ter voorbereiding van de derde regatta in het seizoen van het "9 Telecom Championship voor ORMA multihulls".

Franck Cammas, winnaar van de eerste regatta in Lorient (FRA) ligt momenteel op een 4de plek in het klassement na zijn opgave in de "Course des Phares".Hij moet het goed doen in Zeebrugge om zijn punten terug in te halen.

Jean Luc Nélias (BEL) is de meest gevreesde deelnemer in Zeebrugge, gefrustreerd door vele tegenslag met zijn uitrusting aan boord (mast gebroken, grootzeil stuk,...), hij heeft een nieuwe mast en vaart op zijn thuiswater in Zeebrugge.
Dit zou niet mogen misgaan, hopelijk staan er geen golfbrekers in de weg.

Meer info:
Belgacom sailing team: www.belgacomsailing.com

Multis online:
http://www.multis-online.com/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: