Belgacom: het prinsenpaar aan boord.

Het prinsenpaar heeft deelgenomen aan de laatste training.

Van vrijdag tot en met zondag vindt de Belgische reeks plaats van het wereldkampioenschap Multihulls. Er zullen negen boten aan de start verschijnen waaronder de Belgacom trimaran, geschipperd door Jean-Luc Nélias die bijgestaan wordt door onze landgenoten Sebastien Godefroid en Grégoire Metz.

Maar reeds vandaag, donderdag, waren er veel emoties op de Omookaai in Zeebrugge aangezien H.K.H. Prins Filip en Prinses Mathilde deelgenomen hebben aan de laatste training aan boord van de Belgacom met het oog op deze wedstrijd.

De Prins en de Prinses hebben gedurende een klein uurtje gezeild en waren blijkbaar zeer tevreden. Ze hadden reeds de gelegenheid gehad om aan boord te gaan van de oude Belgacom en hebben de verschillen in snelheid (in het voordeel van de nieuwe trimaran) zelf kunnen ondervinden.

Na zeer positieve testen, wacht Jean-Luc enkel nog op de kans om dit weekend het potentiel van zijn machine te bewijzen.

Meer info:
Belgacom sailing team: www.belgacomsailing.com

Multis online:
http://www.multis-online.com/

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: