Zweeds team wint 11 METRE WORLDS!

  • Author: Ice
    Date: wo, 03/07/2002 - 02:00

Oslo, Noorwegen: Het 11Metre One Design World Championship werd gewonnen na 9 races door het Zweedse team van schipper Arne Sjoberg.Arne en zijn crew opende de Champagne in de haven van de Royal Norwegian Yacht Club om hun overwinning te vieren.

De race werd gehouden van 25 tot 30 juni met 36 boten aan de start vanuit 5 landen.

Top 5 finale plaatsen:

1. Arne Sjoberg, SWE
2. Terje Wang, NOR
3. Torgeir Pedersen, NOR
4. Erling Landsvaerk, NOR
5. Frank Sothmann, GER
25. Robrecht De Bock, BEL

Meer info en complete uitslag:
www.kns.no/regatta/11MOD.htm

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: