Zweeds team wint 11 METRE WORLDS!

  • Author: Ice
    Date: wo, 03/07/2002 - 02:00

Oslo, Noorwegen: Het 11Metre One Design World Championship werd gewonnen na 9 races door het Zweedse team van schipper Arne Sjoberg.Arne en zijn crew opende de Champagne in de haven van de Royal Norwegian Yacht Club om hun overwinning te vieren.

De race werd gehouden van 25 tot 30 juni met 36 boten aan de start vanuit 5 landen.

Top 5 finale plaatsen:

1. Arne Sjoberg, SWE
2. Terje Wang, NOR
3. Torgeir Pedersen, NOR
4. Erling Landsvaerk, NOR
5. Frank Sothmann, GER
25. Robrecht De Bock, BEL

Meer info en complete uitslag:
www.kns.no/regatta/11MOD.htm

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: