Zweeds team wint 11 METRE WORLDS!

  • Author: Ice
    Date: wo, 03/07/2002 - 02:00

Oslo, Noorwegen: Het 11Metre One Design World Championship werd gewonnen na 9 races door het Zweedse team van schipper Arne Sjoberg.Arne en zijn crew opende de Champagne in de haven van de Royal Norwegian Yacht Club om hun overwinning te vieren.

De race werd gehouden van 25 tot 30 juni met 36 boten aan de start vanuit 5 landen.

Top 5 finale plaatsen:

1. Arne Sjoberg, SWE
2. Terje Wang, NOR
3. Torgeir Pedersen, NOR
4. Erling Landsvaerk, NOR
5. Frank Sothmann, GER
25. Robrecht De Bock, BEL

Meer info en complete uitslag:
www.kns.no/regatta/11MOD.htm

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: