WK Optimist - Steven leFevre kans op podiumplaats!

  • Author: Ice
    Date: ma, 08/07/2002 - 02:00

Steven leFevre (NED2447) heeft in de tussenstand tijdens het ADT WK optimist (US) kans gemaakt op een podiumplaats. Met 2x een eerste plek een 6de en een 8ste weet hij zich met 22 punten net na de Croaat Filip Matika te plaatsen die 13 punten heeft.

Dag twee zou normaal om 13u gestart zijn maar de windstille en zeer hete omstandigheden hebben de wedstrijdleiding doen besluiten om de jeugdige zeilers te verfrissen aan de kant met frisse watermeloen en watergevecht met de spuitslang.

Om 15u konden wedstrijden dan toch van start gaan en er nog 2 races gevaren worden met respectievelijk 7-8 knopen wind en 11-15 knopen wind.

Er zijn nog meer Belgische en Nederlandse jongens en meisjes die deelnemen aan het WK je vind ze bij info en voorlopige uitslag:
www.optimistworlds2002.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: