Antwerp Race - eerste online inschrijvingen stromen binnen

Bijna is het zover de 15de Antwerprace gaat op 5 oktober van start. Nieuw dit jaar is dat men online kan inschrijven.

De Antwerp Race organisatie hoopt dit jaar veel inschrijvingen te ontvangen via de nieuwe website.

Ze hebben geen ongelijk, een website kan indien goed gebruikt de administratie sterk vereenvoudigen en met de juiste scripts controleren op foute of niet ingevulde velden.

Hoe vertrouwd zijn de Antwerp Race deelnemers met het internet?

Organisator Kris Vandewalle, zelf een internetpionier van het eerste uur vertelt ons: "de senioren mogen zeker niet onderschat worden, ze zijn momenteel de snelst groeiende groep internetgebruikers. Ik ben benieuwd hoe de verhoudingen er zullen uitzien eind september".

Meer info over de Antwerp Race: Antwerp Race

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: