Antwerp Race - eerste online inschrijvingen stromen binnen

Bijna is het zover de 15de Antwerprace gaat op 5 oktober van start. Nieuw dit jaar is dat men online kan inschrijven.

De Antwerp Race organisatie hoopt dit jaar veel inschrijvingen te ontvangen via de nieuwe website.

Ze hebben geen ongelijk, een website kan indien goed gebruikt de administratie sterk vereenvoudigen en met de juiste scripts controleren op foute of niet ingevulde velden.

Hoe vertrouwd zijn de Antwerp Race deelnemers met het internet?

Organisator Kris Vandewalle, zelf een internetpionier van het eerste uur vertelt ons: "de senioren mogen zeker niet onderschat worden, ze zijn momenteel de snelst groeiende groep internetgebruikers. Ik ben benieuwd hoe de verhoudingen er zullen uitzien eind september".

Meer info over de Antwerp Race: Antwerp Race

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: