Belgacom: Route du Rhum kwalificatie gestart

Zondag heeft de Belgacom trimaran deelgenomen aan de parade van Sail Brugge 2002. Onder een stralende hemel zeilde de turkooizen trimaran boord aan boord met driemasters als de Libertad, de Mir, de Stad Amsterdam ens. Een Formule 1 boot naast klassieke zeilschepen... een niet alledaags zicht!

Na de prachtige parade is Jean-Luc Nélias solo vertrokken voor zijn kwalificatie voor de Route du Rhum. Hij moet solo 1000 mijl afleggen. De start van deze transatlantische wedstrijd zal op 10 november gegeven worden in Saint Malo (Bretagne).

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: