aankondiging: 5de CRC Kampioenschap 2002

Op Zaterdag 31 augustus, Zondag 1 september en Zaterdag 7 september vindt het 5de CRC Kampioenschap 2002 plaats in de Jachthaven van Blankenberge.
Programma:
Zaterdag 31 augustus 2002 - 1st Race
Zondag 1 september 2002 - 2nd Race en
Zaterdag 7 september 2002 - 3rd Race en feestelijke prijsuitreiking

Een CRC Kampioenschap wordt gevaren door alle soorten bewoonbare kajuitzeiljachten waarvan er talrijke in de jachthaven van Blankenberge terug te vinden zijn.

Deze zeiljachten, bemand door niet-professionele bemanningen, zullen in drie groepen (Klasse A, B en C) ieder voor zich voorzien van een CRC-meetbrief die hun een Rating (handicap) geeft, iedere Racingdag een afstand tussen de 15 en 20 zeemijlen moeten aflegen tussen specifiek, op het laatste ogenblik bekend gemaakte boeien op de terugweg naar de aankomstlijn. De Start wordt gegeven van op het uiteinde van het Westerstaketsel waar ook de aankomst plaats vindt.

Op Zaterdag 7 september, na de derde Race, worden, ieder in hun Klasse, de CRC Kampioenen van 2002 bekend gemaakt.

Dit evenement zal ondersteund worden door het Stadsbestuur van Blankenberge, diverse handelaars die het zeezeilen gunstig gezind zijn en last but not least de frisdranken gigant Coca-Cola, wat ons zal toelaten op een grootse manier de feestelijke prijsuitreiking met allerlei happenings te laten plaats vinden op het "Kampioenenplein" tegenover het Clubhuis van VVW Blankenberge aan de Westkant van de Jachthaven.

info:charles.van.den.wouwer@skynet.be of mobiel: +32 475 708 337
(geen website beschikbaar)

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: