ALFA ROMEO J24 EUROPEAN CHAMPIONSHIP: dag 3

  • Author: Ice
    Date: vr, 30/08/2002 - 02:00

Dublin Bay, Ierland: Alberg Kooijman (NED) met zijn team nu nog steviger aan de leiding na 3 geslaagde reeksen die op donderdag werden gehouden dit om de aflassing in te halen van woensdag wegens te weinig wind.Albert neemt hierbij een voorsprong van 5 punten.

Vandaag is het de laatste dag, nieuws en uitslagen volgen spoedig.

Top 5:
1. Albert Kooijman, Just 4 Fun, 29 points
2. Finanza Di Gardia, J di F, 33
3. Tom Loose Leif, Rotoman, 43
4. David Ellis, Hitchhikers Guide to the ?????, 44
5. Mark Penfold, Wijit, 48

Meer info en volledige tussenstand op:
www.irishj24.co.uk

foto ©: Crew Clothing

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: