ALFA ROMEO J24 EUROPEAN CHAMPIONSHIP: dag 3

  • Author: Ice
    Date: vr, 30/08/2002 - 02:00

Dublin Bay, Ierland: Alberg Kooijman (NED) met zijn team nu nog steviger aan de leiding na 3 geslaagde reeksen die op donderdag werden gehouden dit om de aflassing in te halen van woensdag wegens te weinig wind.Albert neemt hierbij een voorsprong van 5 punten.

Vandaag is het de laatste dag, nieuws en uitslagen volgen spoedig.

Top 5:
1. Albert Kooijman, Just 4 Fun, 29 points
2. Finanza Di Gardia, J di F, 33
3. Tom Loose Leif, Rotoman, 43
4. David Ellis, Hitchhikers Guide to the ?????, 44
5. Mark Penfold, Wijit, 48

Meer info en volledige tussenstand op:
www.irishj24.co.uk

foto ©: Crew Clothing

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: