MAIDEN 2 plaatst Around Britain & Ireland record!

  • Author: Ice
    Date: di, 10/09/2002 - 02:00

MAIDEN 2 is vanmorgen om 05u52min29sec geklokt door een World Speed Sailing Records Council commisaris aan de Vetnor start en finishlijn. Het nieuwe Around Britain & Ireland record staat nu op 4 dagen 17 uur 4 minuten en 23 seconden.

John Steed van het WSSR bevestigd het record en laat ons ook weten dat MAIDEN 2 ook de competitie met de andere 2 Cats gewonnen heeft.GERONIMO zou enkele uren achterop liggen.

De winnaar:
www.maiden2.com
De deelnemers:
"TARGET="_blank">www.hydroptere.com
www.grandsrecords.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: