MAIDEN 2 plaatst Around Britain & Ireland record!

  • Author: Ice
    Date: di, 10/09/2002 - 02:00

MAIDEN 2 is vanmorgen om 05u52min29sec geklokt door een World Speed Sailing Records Council commisaris aan de Vetnor start en finishlijn. Het nieuwe Around Britain & Ireland record staat nu op 4 dagen 17 uur 4 minuten en 23 seconden.

John Steed van het WSSR bevestigd het record en laat ons ook weten dat MAIDEN 2 ook de competitie met de andere 2 Cats gewonnen heeft.GERONIMO zou enkele uren achterop liggen.

De winnaar:
www.maiden2.com
De deelnemers:
"TARGET="_blank">www.hydroptere.com
www.grandsrecords.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: