MAIDEN 2 plaatst Around Britain & Ireland record!

  • Author: Ice
    Date: di, 10/09/2002 - 02:00

MAIDEN 2 is vanmorgen om 05u52min29sec geklokt door een World Speed Sailing Records Council commisaris aan de Vetnor start en finishlijn. Het nieuwe Around Britain & Ireland record staat nu op 4 dagen 17 uur 4 minuten en 23 seconden.

John Steed van het WSSR bevestigd het record en laat ons ook weten dat MAIDEN 2 ook de competitie met de andere 2 Cats gewonnen heeft.GERONIMO zou enkele uren achterop liggen.

De winnaar:
www.maiden2.com
De deelnemers:
"TARGET="_blank">www.hydroptere.com
www.grandsrecords.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: