Succesvolle editie Hiswa te Water.(NED)

De Hiswa te Water editie 2002 is succesvol verlopen. De watersportbeurs in IJmuiden trok van dinsdag tot en met zondag 37.245 bezoekers. Dat is een record in haar 19-jarige bestaan. De verwachtingen van de organisatie zijn overtroffen, zo zei woordvoerster L. Bruinsma zondagavond.

De watersportindustrie ziet de internationale beurs als graadmeter voor de toekomst. Volgens de Hiswa zijn de signalen positief: de exposanten signaleerden een toenemend consumentenvertrouwen.

Hiswa te water website:
show-info.nl/hiswatewater2002/

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: