Aankondiging: C-POWER Mega Watt Cup

  • Author: Ice
    Date: ma, 16/09/2002 - 02:00

zondag 22 september - C-Power het bedrijf dat het windmolenpark voor onze Belgische kust gaat uitbaten brengt ons de C-POWER Mega Watt Cup.
C-Power heeft een nieuwe aanvraag ingedient voor de ontwikkeling van een windmolenpark op de Thorntonbank.Zij bestreven een goed nabuurschap met alle gebruikers van de zee en wenst daarom ook voor de zeilsporters een aantal activiteiten te ontwikkelen.

De C-POWER Mega Watt Cup heeft de ambitie om via een sportief evenement tevens informatie over het project te verschaffen naar de maritieme recreanten. Op basis van de uitwisseling van ideeën kunnen er eventueel afspraken gemaakt worden.

Gezien de ligging van de Thorntonbank is het evenwel onmogelijk om een dagrace naar de locatie te sturen, daarom is gekozen om alvast in de richting van het toekomstig park tot de Mid Akkaert boei te varen.
De start zal gegeven worden voor het kursaal van Oostende.

Wat de redactie trouwens opvalt is dat dit evenement wel samenloopt met 3 andere wedstrijden: de Breskensweek (OBK IMS) , Challenge Van De Velde te Nieuwpoort (NZK CRC & IRC), de BMW cup te Nieuwpoort en weer een aflevering van een Nieuwpoortse clubwedstrijd!
Het aantal deelnemers zal weer op 1 hand te tellen zijn, maar we wensen ze toch succes.

Voor meer inlichtingen en inschrijvingen:
fax: +32 (0) 59 50 55 58
email: nzk@skynet.be

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: