Aankondiging: Mosselrace en de Springer Race (NED)

28 en 29 september - Wv De Honte en Wv Neusen aan de westerschelde houden volgende week de Mosselrace en de Springer Race en daarbij is iedereen welkom,want er wordt zowel ORC Club als ongemeten gevaren.
De zeilers kunnen al eens komen oefenen voor de Antwerp Race en natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten en eenieder kan deelnemen aan een mosselmaaltijd op zaterdagavond(aanmelden vooraf gewenst).

Inschrijven :vooraf bij g.verstraeten@planet.nl of de zaterdagmorgen van 09 tot 10.00 uur in het clubhuis en zondagmorgen van 10 tot 11.00 uur.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: