MAIDEN II : 4 records in de laatste 4 maanden!

  • Author: Ice
    Date: di, 17/09/2002 - 02:00

MAIDEN II - Op de terugweg van het "Round Britain and Ireland Record" hebben ze nog een record gebroken, het "CHANNEL RECORD. Het 4de record voor hen in 4 maanden.

De 138 mijl tussen Cowes (GBR) en Dinar (FRA) werden gevaren in 5 uur 23 minuten en 38 seconden met een gemiddelde snelheid van maar liefst 25.58 knopen. Ze verslaan hiermee de Playstation van Steve Fosset die iets meer dan 6 uur nodig had.

Maiden II website:
www.maiden2.com
WSSRC (World Speed Sailing Record):
www.sailspeedrecords.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: