MAIDEN II : 4 records in de laatste 4 maanden!

  • Author: Ice
    Date: di, 17/09/2002 - 02:00

MAIDEN II - Op de terugweg van het "Round Britain and Ireland Record" hebben ze nog een record gebroken, het "CHANNEL RECORD. Het 4de record voor hen in 4 maanden.

De 138 mijl tussen Cowes (GBR) en Dinar (FRA) werden gevaren in 5 uur 23 minuten en 38 seconden met een gemiddelde snelheid van maar liefst 25.58 knopen. Ze verslaan hiermee de Playstation van Steve Fosset die iets meer dan 6 uur nodig had.

Maiden II website:
www.maiden2.com
WSSRC (World Speed Sailing Record):
www.sailspeedrecords.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: