ONK Olympische klassen van Start!

Medemblik 19 september.(NED)
Met weinig wind en veel enthousiastme is op 19 september de allereerste ONK voor Olympische klassen in Medemblik begonnen. De KNWV heeft deze wedstrijd georganiseerd om alle voorronden voor de aanstormende Olympische spelen in één wedstrijd te laten vallen. In de komende dagen zullen op 2 klasses na alle topzeilers aan de start komen. De Tornado's zijn er niet bij omdat zij deze week het WK in Martha's Vineyard bij Boston zeilen.

De wind liet het nog een klein beetje afweten op de eerste dag van het ONK. Nietemin werden er toch voor elke klasse 2 wedstrijden gevaren.
Foto © Annemiek van Kinderen

Resultaten beschikbaar op:
www.opendutchsailing.org

Meer foto's van Annemiek van Kinderen:
www.annemiekvankinderen.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: