15-20 September Europees kampioenschap SNIPE

  • Author: Ice
    Date: ma, 23/09/2002 - 02:00

Anzio - De Russen Alexey KRYLOV & Evgenyi RYZHOKOV kunnen zich nu voor een jaar Europees Kampioen noemen.
De Europeese kampioenschappen Snipe werden dit jaar van 15 tot 20 september gehouden in Reale Circolo Canottieri Tevere Remo. (langere naam kan echt niet zeker?)

51 boten van 11 landen aan de start op maandag 16 september waarook onze Belgen Bart JANSSENS & Eva JACOBS met de BEL 29613 op een 4de plek in de einduitslag waarbij ze in de 2de race een 1ste plek vaarde, Ben VAN CAUWENBERGH & Romain BENJAMIN met hun BEL 30008 en moesten zich tevreden stellen met een 31ste plek.Deze gevolgd in het klassement door Giovanni GALEOTTI & Jim HAVERHAELS met de BEL 29794 op een 33ste en Thierry DEN HARTIGH & Greet JANSEN met de BEL 29252

Volledige uitlag op:
//web.tiscali.it/snipe2002

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: