15-20 September Europees kampioenschap SNIPE

  • Author: Ice
    Date: ma, 23/09/2002 - 02:00

Anzio - De Russen Alexey KRYLOV & Evgenyi RYZHOKOV kunnen zich nu voor een jaar Europees Kampioen noemen.
De Europeese kampioenschappen Snipe werden dit jaar van 15 tot 20 september gehouden in Reale Circolo Canottieri Tevere Remo. (langere naam kan echt niet zeker?)

51 boten van 11 landen aan de start op maandag 16 september waarook onze Belgen Bart JANSSENS & Eva JACOBS met de BEL 29613 op een 4de plek in de einduitslag waarbij ze in de 2de race een 1ste plek vaarde, Ben VAN CAUWENBERGH & Romain BENJAMIN met hun BEL 30008 en moesten zich tevreden stellen met een 31ste plek.Deze gevolgd in het klassement door Giovanni GALEOTTI & Jim HAVERHAELS met de BEL 29794 op een 33ste en Thierry DEN HARTIGH & Greet JANSEN met de BEL 29252

Volledige uitlag op:
//web.tiscali.it/snipe2002

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: