Clubracer.be team niet thuis voor een week!

  • Author: Ice
    Date: vr, 27/09/2002 - 02:00

1 tot 8 oktober - We gaan met het Clubracer.be team tijdens de "Voiles de St-Tropez (FRA) onze titel verdediging met de PAMYRA BEN (Morgan54) waar we al twee maal mee gewonnen hebben in de Tradition klasse, dit zijn de klassiek gelijnde schepen met 21ste eeuw technolgie vb. de bekende SHAMROCK V uit de J klasse.

Ook dit jaar proberen we natuurlijk ook in de crewparade te scoren, foto's volgen :)

Tijdens het evenement gaan we trachten van u dagelijks een verslag te brengen met de beperkte internetmogelijkheid die voor handen is.
Het nationale wedstrijdnieuws wordt tijdelijk weerhouden en wordt voortgezet op 8 oktober.

Link naar de wedstrijden en uitslagen:
www.snst.org

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun datagedreven digitale marketing en e-commerce optimalisaties met zijn online marketing bedrijf Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: