SOTTOVOCE (NED) op nr.2 in Maxi Rolex Cup

Na twee dagen racen staat SOTTOVOCE (NED) in de tussenstand van de IMS klasse op een gedeelde 2de plek. Zelfs na hun goede start konden ze tijdens de openingsrace niet verder komen dan een 5de plek, ze kwamen nochtans eerste aan de tweede ton maar toen dat de wind halfweg de race 70° draaide van NNW naar NO kwam MORNING GLORY aan de leiding en liep 6 minuten uit op de 2de in reële tijd maar werd toch nog geklopt op handycap door ALEXIA.

GENIE OF THE LAMP (BEL) moet zich tevreden stellen met een 3 en een 4 en heeft nu in de tussenstand een gedeelde 4de plek.

op de foto: Alexia & My Song
© Simon Palfrader

Meer info en uitslagen in detail:
www.yccs.it

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: