Belgische webmasters en hun 2 nieuwe kinderen!

  • Author: Ice
    Date: do, 05/09/2002 - 02:00

Enkele Belgische zeilers laten ons weten dat ze tussen hun wedstrijden nog tijd vinden om websites te bouwen; de een over het zeilen op de maxi COTE D'OR en de andere over de bekende Half tonner HALF MOON.

Op de webstek van de HALF MOON kan je wat meer informatie vinden over het reilen en zeilen deze haf tonner en zijn bemanning. Een woordje uitleg over de geschiedenis van de boot en een poging tot update van de gezeilde resultaten doorheen het jaar.
Veel plezier met wat ervan geworden is ... ze moeten tenslotte toch ergens beginnen.

Op de wesite van New Adventures die een meer pro- look heeft door zijn flash plugin maar ook bedoelt is voor een pro- organisatie die de mogelijkheid geeft om op de COTE D'OR mee te varen, de maxi waar Eric Tabarly toendertijd participeerde in de Withbread around the World race (nu Volvo Ocean race).

New adventures door Toon Puttemans:
www.new-adventures.be

HALF MOON webstek door Mark Janssens:
users.skynet.be/halfmoon/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: