Belgische webmasters en hun 2 nieuwe kinderen!

  • Author: Ice
    Date: do, 05/09/2002 - 02:00

Enkele Belgische zeilers laten ons weten dat ze tussen hun wedstrijden nog tijd vinden om websites te bouwen; de een over het zeilen op de maxi COTE D'OR en de andere over de bekende Half tonner HALF MOON.

Op de webstek van de HALF MOON kan je wat meer informatie vinden over het reilen en zeilen deze haf tonner en zijn bemanning. Een woordje uitleg over de geschiedenis van de boot en een poging tot update van de gezeilde resultaten doorheen het jaar.
Veel plezier met wat ervan geworden is ... ze moeten tenslotte toch ergens beginnen.

Op de wesite van New Adventures die een meer pro- look heeft door zijn flash plugin maar ook bedoelt is voor een pro- organisatie die de mogelijkheid geeft om op de COTE D'OR mee te varen, de maxi waar Eric Tabarly toendertijd participeerde in de Withbread around the World race (nu Volvo Ocean race).

New adventures door Toon Puttemans:
www.new-adventures.be

HALF MOON webstek door Mark Janssens:
users.skynet.be/halfmoon/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: