Hiswa te Water: zij aan zij in jachthaven! (NED)

IJMUIDEN AAN ZEE - Vreedzaam dobberende zeiljachten, sloepen, motorboten en catamarans, zij aan zij in de jachthaven Seaport Marina. Vanuit de lucht is haarscherp te zien dat er geen plezierboot meer bij kan. Ruim vierhonderd schepen met een minimale lengte van zeven meter liggen afgemeerd in IJmuiden aan Zee. Maandag werd de laatste hand gelegd aan de Hiswa te Water die dinsdag voor de negentiende keer is begonnen. De verwachting is dat het watersportevenement, dat tot en met zondag duurt, 35.000 bezoekers trekt.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: