YAHOO wint internetrechten voor de America's Cup

Internet gigant Yahoo heeft de intenetrechten gewonnen voor de America's Cup en de Louis Vuitton challenger series in samenwerking met het Nieuw Zeelandse sportanimatie bedrijf Virtual Spectator dat we allemaal kennen van de Volvo Ocean race.

Op 16 september wordt de website gelanceerd met de nodige content en zal worden gehost door Yahoo die de meer dan 500 miljoen page views zal moeten aankunnen tijdens het evenement, waarbij ze dan ook hun eigen marketingmolen op volle toeren zal draaiën door hun iegen portals vol banners en buttons te plakken.

Yahoo krijgt hier wel een zeer exclusieve rechten in handen want Virtual Spectator International zijn de enige die de rechten heeft om data die van zeiljachten komt om te zetten in 3D animatie.

De zeilsport kan er alleen maar wereldwijd om bekender worden.

Het volledige verhaal op:
//nzherald.co.nz/americascup

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: