Wedstrijdseizoen bijna gedaan? natuurlijk niet!

  • Author: Ice
    Date: za, 07/09/2002 - 02:00

Wat komt er nog? Breskensweek, Antwerprace, Giraglia in St-Tropez,... De GOOFIES natuurlijk!
En dit voor voor het 18de jaar winterwedstrijden op de Oosterschelde vanuit de jachthaven van Colijnsplaat.
Prachtige training op de Oosterschelde, goed voor al je nieuwe zeiltjes en trimtoestanden uit te proberen. Hopelijk voor de IMS dit jaar veel Windward Leeward banen.

Wanneer?
iedere eerste zaterdag van de maand
oktober t/m april
I.M.S. O.R.C.-club Ongemeten
briefing; 11.00 uur start vanaf ; 12.00 uur
En natuurlijk niet vergeten dat Kees en company voor alle zeilers om 10u de koffie heeft klaar staan.

Wel spijtig dat de eerste race samenvalt met de Antwerprace, mischien eens allemaal een mailtje sturen naar Kees omdat een keer te wijzigen: keessaaman@zeelandnet.nl, bij hem kan je natuurlijk ook terecht voor alle bijkomende inlichtingen.

Ook vanuit hetzelde de huis de niet onvergeetelijke Kerstrace op zaterdag 14 december 2002 met speciale start - Glühwein - live muziek - ???? (die ???? kennen we wel zeker, laat het dit jaar 2 vr... zijn :)

foto: 11mod

Meer info vind u hier

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: