Drakenzeilen te Oostende

Beste zeilers,
Voor het zeilseizoen 2003 biedt de Royal North Sea Yacht Club tegen een vergoeding haar clubdraak ‘ Ariël’ ter beschikking van een enthousiast zeilteam voor het varen van alle wedstrijden van de ‘Belgian Dragon Association’ te Oostende.
Met het beschikbaar stellen van de clubdraak wenst de RNSYC teams met competitiezeilervaring de gelegenheid bieden om makkelijk kennis te maken met de Drakenklasse.
De Drakenklasse heeft in de voorbije tientallen jaren continu een competitief sterk en voltallig deelnemersaantal gekend aan de diverse wedstrijden . Deze vinden plaats vanaf eind juni tot en met eind augustus.

In 2001 was er de Gold Cup met 65 deelnemers. In 2002 waren aan de wekelijkse wedstrijden minimum 11 boten present. Het Belgisch Open Kampioenschap werd met 26 boten gevaren.
Voor meer informatie ivm de wedstrijdkalender kun je terecht op de Belgian Dragon Association-website www.belgian-dragons.be of op de RNSYC-website www.rnsyc.be
Ben je geïnteresseerd, laat me iets weten via m’n mailadres of via GSM 0474/998774…

Royal North Sea Yacht Club

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: