Sebbe blijft winnen ‘down under’

  • Author: entityone
    Date: di, 14/01/2003 - 02:00

Onze Olympische Kapellenaar blijft het uitstekend doen in het Australische Melbourne, waar hij met ruime voorsprong de Finn-klasse aanvoert voor enige echte concurrenten van zijn niveau Anthony Nossiter (AUS) en Fransman Pascal Rambeau. Deze twee zijn niet echt van het niveau Ainslie, Papathanassiou of Kusnierewicz, maar toch. Winst in 5 van de 8 races betekent toch al een serieuze optie op de eindzege. De 2 tweede plaatsen en die ene 3de plek gaan daar niet moeilijk over doen.

Sebbe vertoeft al enige tijd in Australie, waar hij zich gedurende de plaatselijke zomer beter kan voorbereiden (warmer weer - Carolijn is er ook) op de grote Europese afspraken. Van Carolijn gesproken, die staat na 8 wedstrijden op de 2de plaats, op 2 puntjes van de Tsjechische Lenka Smidova.

Volg Sail Melbourne 2003 via www.sailmelbourne.com.au/results
Website van de Finn-klasse: www.finnclass.org

Auteur:

  • entityone

Voor u geselecteerd: