Wat hebt u op donderdag 27 maart gepland?

Indien u deze vraag kan beantwoorden zonder uw agenda te raadplegen, dan raden we u aan om snel tovenaar of fee te worden!!!

Dus, a priori, hebt u daar niet het minste idee van. Wij stellen u voor om deze dag alvast voor ons vrij te houden. Wij zullen hier uiteraard nog uitgebreid op terugkomen. Maar blokkeer toch al zeker de datum, leuk wordt het in ieder geval!

We zullen naar de zee gaan (zonder emmertje noch schop) om een nieuw kleedje te ontdekken. Denk nu niet meteen dat Belgacom besloten heeft zich in de modewereld te storten, maar qua kleuren zullen we u zeker verrassen.

Donderdag 27 maart beloven we u zelfs een primeur. Het nieuwe programma en de "SURF" look betreffen uiteraard de hele onderneming, maar de trimaran zal de eerste zijn om zijn nieuwe outfit aan te trekken...

Onnodig u te vertellen dat om je om te kleden, je je eerst moet...uitkleden! Sinds december verblijft de Belgacom trimaran in "kit" op zijn werf in Port la Forêt. Stuk per stuk, deeltje per deeltje, van de kleinste schroef tot de laatste vijs is de Belgacom uit elkaar gehaald en ieder element werd, voorzien van zijn etikette, zo nauwkeurig mogelijk gestokeerd om een probleemloze montage te garanderen.

De twee vlotters werden van de romp losgemaakt. De volledige boot ondergaat dezelfde dermatologische behandeling met als doel alle turkooizen verf te verwijderen om met zijn nieuw kleurtje herboren te worden.

Nog een beetje geduld dus. Maar u zal de eerste zijn om hierover meer te weten (of te zien) te krijgen: donderdag 27 maart is dé grote dag.

www.belgacomsailing.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: